• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Over rot

Het handboek voor fermenteren
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

27,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Over rot
Over rot
Als nieuw
27,30
10000459871
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789461431226
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
335

Waar gaat het over?

Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
27,30
Tweedehands Als nieuw
60,10
Tweedehands Als nieuw
23,04
Tweedehands Als nieuw
21,70
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Echt gebruikt
45,75
Tweedehands Als nieuw
27,30
Tweedehands Als nieuw
60,10
Tweedehands Als nieuw
23,04
Tweedehands Als nieuw
21,70
Tweedehands Als nieuw
7,00
Tweedehands Echt gebruikt
45,75