• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Culinaria Espana

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
50% korting
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9783833111440
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Konemann
Aantal pagina's
488

Waar gaat het over?

Zo groot als het land is, zo veelzijdig is zijn keuken: in het noorden de erfenis van de rondtrekkende herders nog merkbaar, in het zuiden gedijt het exotische fruit dat de Arabieren meebrachten. In Galicië laten stoere kerels zich langs touwen vanaf de rosten in zee zakken om de merkwaardig gevcormde eendenmosselen te zoekn. Vis, schaal-en schelpdieren worden op de visafslag verhandeld en duivelskunstenaars vereren bij het schijnsel van het houtvuur een traditionele toverdrank - dequeimada. In La Rioja pruttelt boven een vuurtje van rijshout een winters maal terwijl de Cateloniërs gegerilde lenteuien in een scherpe amandelsaus dopen en konijn met garnalen combineren. De paella wordt in Valencia traditioneel door mannen gekookt, terwijl het maken van wordt tijdens de slacht vrouwenwerk is.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Meer in Kunst

25% korting
13,04 9,78
Geef me een seintje
Tweedehands Als nieuw
55,00
Geef me een seintje
50% korting
29,45 14,72
25% korting
13,04 9,78
Geef me een seintje
Tweedehands Als nieuw
55,00
Geef me een seintje
50% korting
29,45 14,72