• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789089897985
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Terra
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina's
384

Waar gaat het over?

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding. Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00
Tweedehands Als nieuw
6,85
Tweedehands Als nieuw
30,50
Tweedehands Als nieuw
42,04
Tweedehands Als nieuw
13,40
Tweedehands Als nieuw
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00
Tweedehands Als nieuw
6,85
Tweedehands Als nieuw
30,50
Tweedehands Als nieuw
42,04
Tweedehands Als nieuw
13,40