• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek chocolade

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789039622605
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tobias Pehle
Aantal pagina's
295

Waar gaat het over?

In dit met kleurige foto's verfraaide boek, leest u over: herkomst, soorten, achtergronden en recepten. Inhoud: voorwoord - de grote verleider - de grondstof cacao - vaktermen - drinkchocolade - tafelchocolade - kleine lekkernijen - pralines - chocolade in de keuken - chocolade: bron van genot - register - fotoverantwoording
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
John Chapman
Lean Machines
50% korting
10,45 5,22
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
John Chapman
Lean Machines
50% korting
10,45 5,22

Anderen bekeken ook

Jean-Pierre Wybauw
Alle basics over chocolade
18,10
3,90
25% korting
3,64
Geef me een seintje
Daniëlle van Loon
Chocolade
Geef me een seintje