• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kaaskenner word je zo

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789461432001
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2018
Aantal pagina's
272

Waar gaat het over?

Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
Murdoch Books Test Kitchen
Little Taste of Japan
50% korting
33,60 16,80
50% korting
11,10 5,55
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
Murdoch Books Test Kitchen
Little Taste of Japan
50% korting
33,60 16,80
50% korting
11,10 5,55
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50